Våra frukostseminarier “Agile Linköping”, har varit fullbokade i två omgångar. Vi arrangerar nu en minikonferans för dig som är intresserad av Scrum, XP, Agile, Lean, Testdriven utveckling, agil produkt- och projektplanering mm.

Missa inte Linköpings första agila konferens!

Datum: Onsdag den 29 april 2009
Start: 08:00
Slut: 12:00
Pris: 300SEK för att täcka lokalkostnader, betalas kontant vid ankomst.


Blixttal : Den första delen av konferensen består av korta sk. blixttal. Ett blixttal avhandlar ett specifikt ämne och är begränsat till 10 minuter. Du som har en idé till ett ämne, eller själv vill hålla i ett blixttal, hör av dig till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Open Space : Andra delen av konferensen ägnas åt gruppdiskussioner i s.k. open space. Open Space är en konferensform där deltagarna själva bestämmer innehållet och schemat. Vem som helst kan föreslå ett ämne. När ett antal ämnen är förslagna kan deltagarna välja vilken diskusison de vill delta i. Den deltagare som föreslagit ett ämne startar diskussionen. Övriga deltagare bidrar.

Agile Linköping är ett nätverk för företag och individer som är intresserade av att öka sin kunskap och utbyta erfarenheter av de värderingar, principer och tekniker som ingår Agile och Lean. Nätverket har som mål att sammanföra personer av olika kunskaps- och erfarenhetsnivåer för prestigelösa möten där alla kan bidra och alla kan lära. Nätverket är initierat av Responsive AB.

Hittills inkomna förslag till blixttal:

 • Distribuerad Agil Utveckling - Funkar det?
  Talare: Erik Forslund
 • Kan komponentteam kombineras med agil utveckling?
  Talare: Inga-Lill Holmqvist
 • Baklängesprogrammering
  Talare: Thomas Nilsson
 • Scrum + ISO = Sant?
  Talare: Torbjörn Lundquist
 • Teknisk skuld - en bra sak
  Talare: Jens Gustavsson
 • Respekt, Förtroende och Öppenhet
  Talare: Stefan Östergaard & Kajsa Goffrich

Responsive Development Technologies AB

Responsive AB
Teknikringen 10
Linköping, 583 30
SWEDEN
Tel: +46 (0)13 219250
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.