Jag kom över ett exemplar av Crisps bok Jennie upptäcker skriven av Hans Brattberg och Jimmy Janlén och tänkte dela med mig av mina intryck.

Boken är i Pixiboksformat. Ett intressant format som avdramatiserar ämnet på ett härligt sätt. Boken beskriver hur du lanserar en produkt på ett iterativt sätt, det vill säga där du hela tiden söker återkoppling från dina kunder och utifrån återkopplingen tar nästa steg i utvecklandet av produkten.

Jag gillar att författarna använder, beskriver och sätter de buzz-words som man så ofta hör i ett sammanhang. Jag gillar också att de visar på att en motgång är ett tillfälle för lärdom, då man alltför ofta försöker dölja svårigheter och motgångar för att bli klar med produkten/uppgiften i tid.

Pixiboksformatet kanske inte passar alla. Jag kan tänka mig att det finns de som inte ens skulle titta i den för att formatet tyder på en väldigt basal nivå, även fast de skulle ha haft ett stort utbyte av att läsa den. Men jag kan bara säga bra jobbat! Ett grymt spännande sätt att presentera ämnet på. Jag ser redan fram emot nästa bok i serien.

Responsive Development Technologies AB

Responsive AB
Teknikringen 10
Linköping, 583 30
SWEDEN
Tel: +46 (0)13 219250
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.